Voor 18:00 besteld, morgen in huis!

4,9 / 5
9 beoordelingen!

Stichting Webshop Keurmerk

14 dagen gratis retourrecht!

Winkelwagen

Refurbished

Refurbished, (vertaald ‘gereviseerd’). Is een veel gebruikte term in de computerwereld. De toestellen die wij aanbieden komen vaak uit het bedrijfsleven of zijn opgekocht uit voorraad overschotten.

Ondanks dat wij enkel functionerende toestellen opkopen worden ze bij binnenkomst grondig getest op maar liefst vijftig punten. Indien nodig, wordt er wat vervangen. Niets is vervelender dan een telefoon of laptop die snel leeg raakt. Om die reden wordt de accu door onze specialisten uitgebreid getest. Indien de conditie bij uitlevering lager is dan 85%, dan wordt de accu vervangen. Zo ben je er dus altijd zeker van dat je in alle gevallen een goed werkende accu hebt.

Voordelen voor de gebruiker

Uit onderzoek blijkt dat de grootste keuze voor refurbished is vanwege de prijs. Je profiteert namelijk van een goed werkend toestel maar voor een lagere prijs. Ook maak je gelijk een duurzame keuze. Iets wat we in ons leven steeds vaker zien. Je geeft in feite een ‘oud’ product een ‘nieuw’ leven.

Daarnaast heb je bij refurbished recht op garantie en kun je dus terugvallen op de verkoper mocht er zich een gebrek voordoen. In vergelijking met een tweedehands product is dit het voornaamste voordeel. Het verschil is namelijk dat je bij een tweedehands aankoop niet kunt terugvallen op de verkoper. Refurbished bied je die mogelijkheid wel. Tot slot werk je met nieuwe software. Voordat het product de verkoop in gaat krijgt het namelijk een opknapbeurt. Hierdoor werk je veilig en is jouw apparaat minder vatbaar voor virussen.

Product condities

Wat betreft de cosmetische staat hebben wij ervoor gekozen om onze toestellen in verschillende grades aan te bieden. Zo is er voor iedereen een betaalbaar toestel. De verschillende condities waar je uit kunt kiezen zijn:

A Grade,  Vergelijkbaar met nieuwstaat (zo goed als nieuw)

B Grade,  Gebruikt in goede staat (lichte gebruikerssporen)

C Grade,  Bevat mogelijk zichtbare beschadigingen (zichtbare gebruikerssporen)

Webshop keurmerk

Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

PC Toppers is een gekeurde webshop door Stichting Webshop Keurmerk.

Bekijk hier ons certificaat

Inloggen

Nog geen account? Registreer een account.