Voor 18:00 besteld, morgen in huis!

4,9 / 5
9 beoordelingen!

Stichting Webshop Keurmerk

14 dagen gratis retourrecht!

Winkelwagen

Duurzaamheid

Het onderwerp duurzaamheid wordt met de dag belangrijker. Circulaire economie is niet bij iedereen bekend, Circulaire economie houdt in dat producten hergebruikt worden op een gecontroleerde manier. Dit houdt in dat producten langer circuleren en er geen nieuw product geproduceerd hoeft te worden.

Tegenwoordig houden veel mensen van de nieuwste technologie, dit zorgt ervoor dat ze de nieuwste modellen op de markt aanschaffen. Deze aankopen zorgen ervoor dat de oudere modellen die soms nog in hele goede staat zijn, ergens in de kast belanden en niet meer gebruikt worden. Dit is natuurlijk zonde want deze toestellen kunnen na een professionele controle nog lang gebruikt worden. PC Toppers zorgt ervoor dat de milieuschade afneemt en smartphones blijven circuleren!

Functies van een smartphone

Een smartphone is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de samenleving. Dit omdat we ten alle tijden bereikbaar willen zijn en social media in de gaten willen houden tot over de hele wereld. Ook zijn er veel vermakelijke apps en games gratis te downloaden. Hoe mooi dit allemaal ook klinkt, er is ook een slechte kant van deze ontwikkeling. De productie van nieuwe smartphones is een grote aanslag op het milieu, dit is vooral terug te zien in de uitstoot van broeikas gassen en verbruik van belangrijke grondstoffen.

 

Duurzaamheid heeft alles te maken met het milieu, verantwoord leven en volhardend vooruitdenken. bij PC Toppers kijken we naar wat mensen vandaag nodig hebben en hoe we die behoefte in de toekomst kunnen ontwikkelen. PC Toppers ontwikkelt op een manier die in het milieu de economie niet in gevaar brengt.

Hoe onstaat een refurbished smartphone

Controleren

Alle smartphones worden bij binnenkomst door onze specialisten gecontroleerd.

Repareren

Na controle worden waar nodig reparaties uitgevoerd. Defecte onderdelen worden vervangen.

Reinigen

Na de reparatie van de smartphone wordt deze volledig gereinigd met alcohol en hierna nog met UV licht.

Verkoopklaar

Nu is de smartphone volledig verkoopklaar en kan deze worden verzonden naar de volgende eigenaar.

Onze bijdrage aan duurzaamheid

Kiezen voor een refurbished smartphone staat gelijk aan kiezen voor duurzaamheid. Je geeft je oude smartphone door in de circulaire economie, hierdoor draag ook jij mee aan een duurzamer geheel. Nadat wij professioneel onze refurbished smartphones hebben gecontroleerd en waar nodig gerepareerd bieden wij deze aan. geen onnodige productie, geen aanslag op het milieu. Samen bouwen wij aan een wereld waar duurzaamheid centraal staat.

 

Door jouw aanschaf van een refurbished smartphone draag je bij aan:

  • Minder gebruik van belangrijke grondstoffen,
  • Minder slechte uitstoot
  • Minder gevaarlijke afval
  • Energiebesparing

Minder milieuschade en meer duurzaamheid, dat is waar PC Toppers voor staat.

Webshop keurmerk

Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

PC Toppers is een gekeurde webshop door Stichting Webshop Keurmerk.

Bekijk hier ons certificaat

Inloggen

Nog geen account? Registreer een account.