Voor 18:00 besteld, morgen in huis!

4,9 / 5
9 beoordelingen!

Stichting Webshop Keurmerk

14 dagen gratis retourrecht!

Winkelwagen

wat is refurbished

Wat is refurbished?

Door: Roel Petra
19 jul. 2021

Blogpost delen:

Dit is een veel voorkomende vraag. Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe laptop komen het vaak wel eens tegen. Refurbished betekent in het Engels ‘Gereviseerd’. In de IT-wereld is deze term al langer bekend voor producten die na gebruik worden opgekocht, opgeknapt er verkocht door professionals zoals PC Toppers. Dit gebeurd enorm zorgvuldig. Meer daarover lees je in deze post.

Waarom refurbished?

Goede nieuwe laptops zijn vaak niet binnen het budget van vele mensen. Mensen kijken dus al gauw naar goedkopere modellen. Maar net als met vele andere producten is goedkoop duurkoop met laptops.

PC Toppers koopt laptops in van bedrijven, dit betekent dat wij zakelijke modellen kunnen leveren aan klanten. Deze laptop of pc modellen hebben nieuw een prijskaartje rond de € 1500,-. Omdat deze laptops en pc’s technisch en cosmetisch in prima staat verrichten kunnen ze een nieuw leven krijgen als een refurbished.

Dit is niet alleen leuk voor de portemonnee maar ook nog eens goed voor het milieu. Het refurbishen van PC’s en Laptops zorgt voor minder elektronisch afval. Koop dus daarom refurbished indien mogelijk.

Hoe zit dat met garantie?

Uiteraard heb je gewoon garantie op je product. Wij bij PC Toppers geven standaard 1 jaar garantie op je product. Zo weet je dat het goed zit en je met vertrouwen een refurbished pc of laptop koopt. Lees hier de garantie voorwaarden.

Hoe ziet refurbished er uit?

Hiervoor gebruiken wij “grades”.

A Grade is de hoogste grade, er kunnen hele kleine krasjes op de bovenkant zitten maar nooit meer dan dat.

B Grade kan iets diepere krasjes hebben en er kunnen op het toetsenbord kleine krasjes zitten.

C Grade verkopen wij niet, dit is te beschadigt en oogt ook niet mooi meer.

Deze laptops zijn altijd technisch 100% in orde en uitgebreid getest door onze experts.

Heb je twijfels over het kopen van een refurbished laptop? Neem gerust contact met ons op via de chat functie rechtsonder in.

Lees verder

Kan ik een virus krijgen op mijn iPhone of iPad
21 okt. 2021
Er bestaat geen enkele software die waterdicht is. Zolang het gemaakt kan worden, kan het gekraakt worden. Technisch gezien is het een absolute onwaarheid dat...
Refurbished VS Nieuw
7 dec. 2021
Refurbished blijft voor vele toch een grijs gebied. Wat kun je verwachten van het uiterlijk van de refurbished laptop of desktop? Werkt deze wel even...
Wifi signaal krachtiger maken met een wifi versterker
31 jan. 2022
In een tijdperk waarin we mobiel willen zijn op elk moment en ook overal willen Netflixen met een goede verbinding, is een sterk wifi signaal...

Webshop keurmerk

Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

PC Toppers is een gekeurde webshop door Stichting Webshop Keurmerk.

Bekijk hier ons certificaat

Inloggen

Nog geen account? Registreer een account.